[vc_row 0=””][vc_column 0=””][vc_column_text css_animation=”none”][su_slider source=”media: 832,831,830,829,828″ width=”720″ height=”500″ title=”no” pages=”no”][/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row 0=””][vc_column 0=””][vc_column_text css_animation=”fadeInDown”]iDance Studio este locul perfect pentru a-ti desfasura cursurile![/vc_column_text][vc_column_text css_animation=”fadeInDown”]Spatiul inchiriat include:

  • Parchet
  • Vestiare
  • Oglinzi
  • Sistem audio
  • WI-FI gratuit
  • Cafea

Preturile de chirie sunt :

  •  de luni pana vineri in intervalul orar 08:00-17:00 – 50lei/ora
  •  de luni pana vineri in intervalul orar 17:00-23:00 – 70 lei/ora
  •  Sambata – Duminica orice interval – 60 lei/ora

Preturile afisate sunt calculate pentru ore private individuale/cuplu. In cazul organizarii cursurilor, antrenamentelor si a workshop-urilor, preturile incep de la 100 lei/ora si vor fi calculate in functie de urmatorii factori: numarul de ore solicitate, durata contractuala, natura activitatii desfasurate.[/vc_column_text][vc_column_text 0=””]Pentru mai multe detalii contactati-ne la adresa de e-mail office@idancestudio.ro sau la 0736675549.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row 0=””][vc_column 0=””][vc_column_text css_animation=”fadeInDown”]Orice cursant care participa la cursurile de dans va trebui sa respecte urmatoarele reguli si conditii:[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row 0=””][vc_column 0=””][vc_column_text css_animation=”fadeInDown”]

1. Cursurile de dans incep conform programului si dureaza 60 min/sedinta.

Inscrierile, plata abonamentelor si alte chestiuni organizatorice se fac inaintea inceperii cursului, va recomandam sa veniti cu 15 min. inaintea inceperii cursului.

Sedintele unice sunt valabile pentru orice curs in limita locurilor disponibile, contra cost.

2. Accesul la cursuri in sala de dans se va face doar cu un abonament valabil.

Abonamentul se va achita integral la prima sedinta de la data inscrierii.

Un cursant poate participa la cursurile de dans doar dupa ce a luat la cunostinta prezentul regulament.

Daca se renunta la curs pe parcursului unei luni, nu se vor returna banii.

Sedintele neefectuate in luna in care sunt platite nu se reporteaza pentru luna urmatoare; puteti recupera sedintele pierdute (din motive personale) la alte grupe in limita locurilor disponibile si in decursul aceleiasi luni calendaristice.

3.Nu lasati obiecte de valoare in vestiare sau in sala de dans. Scoala de dans nu este responsabila pentru pierderea acestora.
4. Accesul in sala de dans cu incaltaminte de strada este interzis.
5. Accesul parintilor in sala de dans in timpul orei este strict interzis.
6. Cursantii sunt rugati sa mentina ordinea si curatenia in sala de dans, vestiare si sala de asteptare.
7. In cazul in care echipamentul si/sau dotarile din sala se deterioreaza din vina clientului, persoana in cauza va acoperi toate cheltuielile si reparatiile bunului deteriorat.
8. Scoala va fi inchisa in zilele de sarbatoare legala si isi rezerva dreptul de a nu functiona in timpul altor sarbatori; in timpul unor sarbatori speciale sau publice se poate aplica program special de functionare.
9.  Comportamentul neadecvat in cadrul cursurilor de dans, respectiv in cadrul evenimentelor organizate de scoala iDance, va atrage excluderea cursantului din orice activitate relationata cu scoala. Ne rezervam dreptul de a selecta clientela in functie de normele, standardele si valorile care stau la baza activitatii iDance Studio!!!

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]