Acord intre parti:

Regulamentul in vigoare este stabilit pentru efectuarea normala a activitatilor de dans si orice cursant care participa la acestea va trebui sa respecte urmatoarele reguli si conditii:

Cunoasterea, insusirea si respectarea regulamentului de ordine interioara al studioului este obligatorie pentru toate persoanele care frecventeaza studioul nostru. Prin plata unei sedinte sau abonamentului Dvs. si semnarea fisei de inscriere, sunteți considerat membrul studioului si confirmati respectarea cu strictete a prezentului regulament. In momentul inscrierii Dvs. la cursurile de dans veti primi un abonament de cursant (pentru tinerea evidentei platilor lunare), acesta fiind nominal,calendaristic si nu poate fi transmis altor persoane.

Cursurile de dans incep conform programului si dureaza 60 min/sedinta.

Pentru înscriere, se completează un formular cu date de bază despre viitorul cursant, se semnează o declarație pe proprie răspundere că este apt din punct de vedere medical pentru efort fizic susținut și o copie a regulamentului.

Inscrierile, plata abonamentelor si alte chestiuni organizatorice se fac inaintea inceperii cursului, va recomandam sa veniti cu 15 min. inaintea inceperii cursului.

Sedintele unice sunt valabile pentru orice curs in limita locurilor disponibile, contra cost. Accesul la cursuri in sala de dans se va face doar cu un abonament valabil si aveti obligatia de a prezenta abonamentul de fiecare data cand va reinnoiti cursurile.

Abonamentul se va achita integral la prima sedinta de la data inscrierii.

Taxa de curs este fixa, conform preturilor actualizate, bazata pe posibilitati de frecventa pentru care se opteaza la inceputul lunii.

Taxa de curs se achita in numerar sau prin transfer bancar cu acordul managerului studioului.

iDance Studio isi rezerva dreptul de a modifica costul serviciilor, durata lor si programul de functionare in conformitate cu decizia administratiei studioului, schimbarile fiind afisate pe site – www.idancestudio.ro si la Receptie.

Un cursant poate participa la cursurile de dans doar dupa ce a luat la cunostinta prezentul regulament.

Daca se renunta la curs pe parcursului unei luni, NU se vor returna banii.

Sedintele neefectuate in luna in care sunt platite NU se reporteaza pentru luna urmatoare ; puteti recupera sedintele pierdute ( din motive personale ) la alte grupe in limita locurilor disponibile si in decursul aceleiasi luni calendaristice.

In cazul in care instructorul nu poate sustine sedinta sau sedintele de dans  conform programului, valabilitatea abonamentului se va prelungi automat din oficiu, direct proportional cu perioada in care nu s-au efectuat orele de dans.

Nu lasati obiecte de valoare in vestiare,receptie,sala de asteptare sau in salsa de dans. Studioul de dans nu este responsabil pentru pierderea acestora.

Cursul de dans efectuat in incaltaminte de strada este interzis. Cursantul studioului are dreptul de a primi recomandari de la personalul studioului cu privire la echipamentul adecvat de dans. Cursantul este obligat sa utilizeze echipament sportiv adecvat, in caz contrar isi asuma raspunderea pentru riscurile traumatismelor ce pot surveni in urma utilizarii neadecvate.

Accesul parintilor in sala de dans in timpul orei este strict interzis.

Cursantii sunt rugati sa mentina ordinea si curatenia in sala de dans, vestiare si sala de asteptare.

Cursantii studioului de dans isi asuma raspunderea pentru incalcarea ordinii publice in incinta studioului. In scopul securitatii membrilor studioului, este interzis de a purta cu sine arma alba, de foc sau cu gaze. Distribuirea si folosirea bauturilor alcoolice, narcoticelor si fumatul in incinta studioului este interzisa.

iDance Studio se obliga sa respecte prevederile Legii nr.679/2016, privind protectia datelor personale stocate pe durata cursurilor. Ca atare, iDance Studio se angajeaza sa pastreze confidentialitatea datelor personale ale cursantilor studioului si sa le utilizeze conform prezentului Regulament Oficial si legislatiei in vigoare. Prin acordarea datelor personale, cursantul este de accord ca aceste informatii sa intre in baza de date a Prestatorului si sa fie folosite in viitor de catre iDance Studio pentru a-l informa cu privire la noi cursuri, oferte, promotii.

In cazul in care echipamentul si/sau dotarile din sala de deterioreaza din vina clientului, persoana in cauza va acoperi toate cheltuielile si reparatiile bunului deteriorat.

Filmarea si fotografierea in timpul cursurilor de dans este interzisa. Se poate filma doar la sfarsitul orei de dans cu permisiunea celui care preda.

Utilizarea din proprie initiativa a statiei de sonorizare sau a sistemului de ventilatie ale studioului este interzisa.

Studioul va fi inchis in zilele de sarbatoare legala si isi rezerva dreptul de a nu functiona in timpul altor sarbatori; in timpul unor sarbatori speciale sau publice se poate aplica program special de functionare.

Accesul este interzis in incinta studioului:

  • Persoanelor sub influenta alcoolului sau drogurilor;
  • Persoanelor in haine murdare;
  • Persoanelor cu boli contagioase cu risc de transmitere prin aer sau contact direct;
  • Persoanelor insotite de animale;
  • Persoanelor care nu detin incaltaminte de schimb.

Comportamentul neadecvat in cadrul cursurilor de dans, respectiv in cadrul evenimentelor organizate de studioul iDance, va atrage excluderea cursantului din orice activitate relationata cu scoala si anularea abonamentului activ fara restituirea contravalorii acestuia. Ne rezervam dreptul de a selecta clientela in functie de normele, standardele si valorile care stau la baza activitatii iDance Studio !!!

 Ne rezervam dreptul de a modifica, inlocui sau anula oricand acest Regulament fara notificare prealabila.

Conducerea Studioului va fi instiintata de eventualele Dvs. observatii prin urmatoarele modalitati: prin adresarea directa la Receptia studioului sau prin e-mail la adresa office@idancestudio.ro

S.C SIMPLY MOTION S.R.L

Aprobat,

Administrator

Munteanu Andreea