Despre noi

DESCRIERE SCOALA

Scoala de dans iDance a fost infiintata in 2013 cu scopul de a promova si incuraja dansul latino si pentru a aduce bucuria si euforia dansului in viata oamenilor.

iDance are placerea sa va invite in fascinanta lume a dansului, fie ca doriti continuarea pregatirii pentru atingerea celor mai inalte standarde, fie pentru a invata primii pasi in dansul latino sau de societate.

Oferim ore private si lectii de grup cu instructori profesionisti in dansurile de societate si latino-americane, dar si in dansurile de club cum ar fi salsa, bachata, kizomba, merengue, cha-cha, rueda.

Activitatile pe care le intreprindem nu se limiteaza numai la ceea ce se intampla in sala de dans a scolii. Cursantii dornici sa aplice ceea ce au invatat la iDance iau parte frecvent la party-urile din cluburile de dans de profil si, nu in ultimul rand, participa la festivalurile nationale si internationale de dans. Festivalurile de dans aduc o dubla valoare cursantilor nostri: le ofera oportunitatea sa se perfectioneze si sa isi petreaca o scurta perioada de timp intr-un mediu activ, dar relaxant, specific comunitatii de dans.

#beyourself

Nu conteaza varsta sau ocupatia, ci conteaza sa fii tu insuti si sa te simti bine.

Pe langa faptul ca este distractiv, dansul are numeroase beneficii pentru sanatate. Iata cateva motive pentru care merita sa dansezi:

  • Dansul este considerat una din activitatile care contribuie activ la imbunatatirea starii tale psihice;
  • Este un exercitiu sanatos care iti construieste si iti creste rezistenta;
  • Dansand vei capata mai multa incredere in tine, pe ringul de dans, dar si in alte situatii care implica interactiunea cu cei din jur;
  • Intareste si tonifica organismul crescand totodata flexibilitatea si echilibrul;
  • Ajuta la arderea caloriilor;
  • Stimuleaza frecventa cardiaca si circulatia periferica;
  • Dezvolta coordonarea, gratia si postura;
  • Multiplica nivelul de endorfine din sange si contribuie astfel la crearea starii tale de bine;
  • Este o modalitate perfecta sa intalnesti persoane noi.

DESPRE NOI

Catalin Munteanu

Instructor de dans si fondator al scolii de dans iDance cu o experienta de 18 ani in dans sportiv si dansuri de club (salsa, bachata, kizomba, merenque, rueda). In tot acest timp a participat la numeroase competitii si festivaluri de dans, alegand in permanenta sa se perfectioneze alaturi de instructori din strainatate, finalisti la campionatele mondiale de dans latino si dansatori de talie mondiala.

Andreea Munteanu

Instructor de dans si fondator al scolii de dans iDance. A inceput sa activeze ca dansator afiliat la Federatia Romana de dans Sportiv de la varsta de 13 ani. Intrand in acesta bransa a participat la numeroase concursuri de dans sportiv, spectacole si festivaluri de salsa si bachata.

Laurentiu & Andreea

Pasiunea lui Laurentiu pentru dans a inceput inca din copilarie practicand dans sportiv si dansuri populare. Din dorinta de a incerca ceva nou a inceput cursurile de dans latino si afro, printre care si kizomba. Cea din urma l-a facut sa iubeasca dansul si mai mult, mergand la workshop-uri, festivaluri si luand lectii particulare de la artistii internationali.

Leo 

Show-uri in cadrul școlii de dans Electric Salsa pe scenele naționale Experiența predat salsa, bachata, kizomba, afro în cadrul școlii Electric Salsa, iDance și cursuri de dans in cadrul liceului Tudor Vladimirescu Iubesc dansul, sunt perseverent, plin de energie si creativ vreau sa am un nivel cat mai inalt din punct de vedere tehnic, sa invat in continare coregrafii pentru show-uri, sa particip cu succes la competitii si sa devin instructor experimentat

Alina Puscas

Pe scurt,  o fire creativa, plina de energie pozitiva, indragostita de dans si de zambete.

Este de ghidata de principiul “evolutie continua” , cauta mereu sa-si ridice nivelul de cunostinte atat din punct de vedere tehnic, cat si muzical.  Se antreneaza in permanenta pentru a pune pe scena noi show-uri si coregrafii astfel incat sa ajunge un coregraf si instructor experimentat.

PREMII CASTIGATE

2001 Locul 4 Latino Concurs National de Dans Sportiv Cupa Apollo
2004 Locul 1
Locul 3
Latino
Latino
Concurs National de Dans Sportiv Cupa Hobby Dance
Concurs National de Dans Sportiv Cupa Pro Swing
2005 Locul 7 Latino Concurs National de Dans Sportiv Cupa Hobby Dance
2007 Locul 2 Salsa Concurs National de Dans Sportiv Cupa
2008 Locul 1 Salsa RO-WORLD LATIN DANCE CUP, qualifications
2009 Locul 1
Locul 1
Standard
Standard
Concurs National de Dans Sportiv Cupa Alessia
Concurs International de Dans, I.D.S.F Ruse Open, BG
2010 Locul 6 Open Standard Concurs National de Dans Sportiv Cupa Generatia 9
2012 Locul 4 Latino Concurs National de Dans Sportiv Cupa Generatia 9
2013 Locul 5 Latino Concurs International Dance Masters
2014 Locul 5 Bachata Romantic Latin Festival
2016 Locul 1
Locul 1
Locul 1
Semifinalisti
Salsa
Salsa
Salsa
Salsa
Romania Latin Dance Cup
Campionatul National I.D.O
Balkan Salsa Congress, BG.
Campionatul Mondial de Salsa din Miami, U.S.A.
2017 Locul 1 Salsa RO-WORLD LATIN DANCE CUP, qualifications